Vores Persondatapolitik

  • Værløseegnens Historiske Forening (dataansvarlig) registrerer persondata, som du har oplyst til os ved indmeldelse, forespørgsler, flyttemeddelelser eller i de tilfælde, hvor der ønskes oprettet et brugerid på vores websites: https://vaerloesehistorie.dk og https://furesoehistorien.dk.
  • Vi registrerer følgende oplysninger: Navn(e), adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger gemmer vi for at kunne administrere dit medlemskab, udsende kontingentopkrævninger og til at sende nyhedsbreve til alle, der ønsker det.
  • Vi gemmer disse oplysninger kun så længe, som det er nødvendigt for at kunne yde dig en god service. Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve gemmer vi din mailadresse, indtil du afmelder nyhedsbrevene.
  • Ligeledes sletter vi dine persondata, hvis du skulle ønske at udtræde af foreningen.

  • Du kan altid få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

  • Værløseegnens Historiske Forening videregiver eller sælger aldrig de registrerede data.

  • De registrerede persondata opbevares hos vores leverandør af foreningsdatabasen, med hvem vi har indgået en behørig databehandleraftale. Kun de personer i Værløseegnens Historiske Forening, der arbejder med at servicere vores medlemmer, har adgang til de registrerede persondata. Dette sker over en sikker og krypteret forbindelse og data er beskyttet ved hjælp af brugerid og password.

  • Værløseegnens Historiske Forening forpligter sig til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.

  • På vores hjemmesider anvender vi cookies. Når du besøger hjemmesider, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres af din browser på dit udstyr. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Vi anvender midlertidige cookies, der automatisk indsamler data om dit besøg. De data der indsamles anvendes kun til at forbedre opbygningen af hjemmesiderne og analyseres i anonym form udelukkende til statistik med det formål at hjælpe os til at forbedre hjemmesiden til glæde for vore besøgende.

  • Du kan slå Cookies fra i dine internetindstillinger, men slår du dem fra, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.