Vores hjemmeside bruger en teknik, der muliggør, at også medlemmer, der anvender tablets eller smart-phones, kan få glæde af hjemmesiden. Hjemmesiden fornyes løbende med nye artikler, kalenderen og mange andre oplysninger. En anden mulighed er et medlemsforum, hvor du kan deltage i foreningens liv ved at foreslå/kommentere arrangementer. Du kan også komme med forslag og gode ideer til hjemmesidens indhold eller andre emner, der er relevante for dig og foreningen. Hvis du som medlem vil være aktiv i vores medlemsforum, skal du registrere dig. Det foregår på følgende måde:

  1. Klik på ”Log på” i øverste højre hjørne.
  2. Der åbner en lille formular, hvor du skal klikke på ”Registrer”, hvormed du får formularen for brugerregistreringen.
  3. Indtast dit navn
  4. Indtast et selvvalgt brugernavn. Systemet tillader dog ikke et brugernavn, der er registreret i forvejen.
  5. Indtast en adgangskode, som du selv vælger.
  6. Bekræft den adgangskode, som du lige har skrevet.
  7. Indtast din e-mailadresse.
  8. Bekræft din e-mailadresse.
  9. Klik i feltet til venstre for "Jeg er ikke en robot" og klik derefter på de billeder, der svarer til spørgsmålet. Klik derefter på "Bekræft". Hvis du i forvejen er kendt af reCAPTCHA-systemet vil du ikke blive præsenteret for et spørgsmål og der sættes automatisk en grøn afkrydsning i feltet.
  10. Klik derefter på ”Registrer-knappen”. Nu sender systemet en mail til den mailadresse, som du har angivet. Efter modtagelsen af denne mail, skal du bekræfte registreringen. Når du har bekræftet den e-mail, kan du fremover nøjes med at klikke på ”Log på”, skrive dit brugernavn og din adgangskode samt klikke på "Log på-knappen". Herefter har du fuld adgang til hjemmesiden. God fornøjelse.

Vi bruger Googles reCAPTCHA (Completely Automated Public Turing-test to tell Computers and Humans Apart) for at forhindre at der kan placeres uønsket kode af f.eks. spam-robotter. De automatiske robotter er nemlig ikke i stand til at svare korrekt på spørgsmålene i denne test, og dermed afviser systemet disse forsøg. Vi bruger også Captcha når der sendes en besked via menuen ”Kontakt”, medmindre du er logget på med dit brugernavn og din adgangskode.

Når du er logget på, ser du i øverste højre hjørne en knap, hvor du kan logge af igen, samt din brugermenu, hvor du har mulighed for at ændre dit password og din e-mailadresse, hvis den skulle have ændret sig. Desuden kan du nu ikke bare læse i vores forum, du kan også selv komme med indlæg.


Denne knap finder du på de fleste sider. Hvis du klikker på den, får du mulighed for at udskrive artiklen uden menuer og andre udenomsting, eller også kan du sende linket til den pågældende artikel til en anden person med e-mailadresse.
Hvis du har kommentarer og/eller forbedringsforslag er du meget velkommen til at sende mig en besked her: Webmaster
God fornøjelse med at gå på opdagelse i vores hjemmeside.